söndag, mars 29, 2015

Mer Chromecast

Efter att ha blivit uppmärksammad från flera håll att det visst går att "casta" via SVTplay-appen kollade jag ännu en gång på Google Play och såg att jag tydligen inte hade den installerad!?
Jag har kollat på SVTplay i telefonen innan så jag visste att jag hade en app för det.
Det visade sig att jag troligen hade en slimmad variant som används tillsammans med Barnkanalen-appen. Den ser identisk ut men om man startar den för sig själv går webbläsaren in på webbsidan där man väljer program som sen spelas upp med appen.
Jag installerade den "riktiga" appen och fick således två ;)Jag fick även tips från flera håll att Viaplay har ett erbjudande till nya Chromecast-användare där de ger en tre månader gratis (man behöver dock ha ett giltigt kreditkort när man registrerar sig som ny kund)